Show/hide-menu

Mirësevini në Kings Tirana!

Kings Tirana ofron një shans unik të gjithë fëmijëve të cilët kërkojnë mjedisin dhe komunitetin arsimor më të mirë ku ato mund të shpalosin identitetin dhe të zbulojnë botën e tyre.

Lidhu me ne
Lidhu me ne

Lidhu me ne

Numri i telefonit: +355 69 7093088

Kings Tirana
Rruga “Kodra Dërhemit”
Lundër 1, Tiranë
1045

Share